21 yıl iktidarda nasıl çalıştıysak şimdi de öyle çalışacağız

Seçim sürecinin oldukça zorlu geçtiğini ama halkın tercihinin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Şen Tv9...

21 yıl iktidarda nasıl çalıştıysak şimdi de öyle çalışacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim sürecinin oldukça zorlu geçtiğini ama halkın tercihinin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Şen Tv9 İzmir mikrofonlarına şunları söyledi:

Zor süreçli bir seçim geçirdik halkımızın tercihi ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanı seçildi bizler inanıyoruz ki ülkemizin sorunları çözülecek. Çalışmalarımızda deprem bölgesi önceliğimiz. Savunma sanayisi, enerji ve ekonomi olarak ilçelerimizde hemen çalışmalarımıza başladık. Yirmi bir yıl iktidarda iken nasıl çalıştıysak şimdi de çalışmaya devam edeceğiz.

Karşımızda bütün muhalefet birleşmesine rağmen halkımızın tercihi bizden tarafa oldu. Cumhurbaşkanımız ikinci turda tekrar kazandı ve deprem bölgesinde de muhalefetin oyları azaldı çünkü biz insan odaklı çalışıyoruz, parti ayrımı yapmıyoruz, kimseyi tehdit etmiyoruz. Biz hizmet edip hizmetimizin karşılığında halkımızın oylarına talip oluyoruz.

Bizler ertesi gün seçim varmış gibi hazırlıklara başlıyoruz. Biz yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Cumhur ittifakı olarak Ak Belediyeciliği tekrar Ödemiş’e kazandırmak istiyoruz Ödemiş’in sorunlarını biliyoruz, acil çözülmesi gereken projeleri, yapılması gerekenlerin hepsi ile ilgili çalışma yapıyoruz. Güzel projelerle, daha büyük projelerle, devlet projeleriyle vatandaşımızın karşısına çıkacağız. Ödemiş’e Ak Belediyeciliği tekrar kazandırıp hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sabriye Bedel / yenikiraz.com