Acun Ilıcalı’nın takımı Shelbourne, deplasmanda dörtledi

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Acun Ilıcalı’nın daha önce İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin ardından hissesini aldığı...

Acun Ilıcalı’nın takımı Shelbourne, deplasmanda dörtledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Acun Ilıcalı’nın daha önce İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin ardından hissesini aldığı Shelbourne FC, üç maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Ligde 23. haftada UC Dublin ile karşılaşan Kırmızılar, mücadeleyi Jack Moylan, Jonathan Lunney, Sean Boyd ve John Ross Wilson’ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Bu galibiyet, Shelbourne FC’nin Ilıcalı’nın sahipliğindeki ilk zaferi oldu.

Shelbourne FC, İrlanda Premier Lig’de oynadığı 23 maç sonucunda 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 6. sıradaki yerini korudu. Rakibi UC Dublin ise 9 puanla ligin alt sıralarına demir attı.

Acun Ilıcalı’nın Shelbourne FC’ye olan ilgisi, futbol dünyasında heyecan yaratırken takımın başarılı performansı, taraftarlar arasında da büyük memnuniyet uyandırdı. Ilıcalı’nın bu yeni girişimi, futbol camiasında dikkatle takip edilen bir konu haline geldi.

Haber Merkezi