Alzheimer'a dikkat çekmek düşüncesince koştular

Fethiye'de Alzheimer Haftası ve Gündüz Yaşam Parkı'nın açılışının ortak numara yıldönümü nedeniyle farkındalık tekvin etmek düşüncesince...

Alzheimer'a dikkat çekmek düşüncesince koştular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Alzheimer Haftası ve Gündüz Yaşam Parkı’nın açılışının ortak numara yıldönümü nedeniyle farkındalık tekvin etmek düşüncesince planlı ’Sevdiklerimiz düşüncesince koşuyoruz’ etkinliğine iri dikkat oldu.

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Fethiye Alzheimer Derneği ortaklık ile meydana gelen yürüyüşe Alzheimer hastalarının yakınları, topluluk üyeleri ve aşırı sayıda duygun yurttaşlar katıldı. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda süregelen 5 ve 10 kilometrelik parkurlardaki ’Sevdiklerimiz düşüncesince koşuyoruz’ etkinliğine öğrenciler ve çoluk döl de katıldı. Bazı kürek sporcuları da etkinliğe denizden haremlik etti. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda süregelen koşunun startını Muğla emektar Milletvekili Nurettin Demir verirken, Fethiye’de canlı beledi yabancıların yanı esna birtakım hanımlar bebek otomobillerinde bebekleriyle baş başa yarıştı. Yarışma böylece dereceye giren yarışmacılara madalyalarını Muğla emektar Milletvekili Nurettin Demir, Gençlik ve Spor kaymakamlık Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Opr. Dr. Mehdi Sadat, Dernek idare oturmuş üyesi Nagehan Bulut iltifatlar ortada sundu. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit böylesine manalı ortak etkinliği düzenleyen ve katkıda bulunanlara teşekkürname etti. Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Mehdi Sadat ise “Farkındalık etkinliğimize bu dikkat bizleri bahtiyar etti. Katkı verici kasıntı ve kuruluşlara teşekkürname ediyorum” sanarak konuştu.

Haber

Kaynak: IHA