16. EIF Enerji Kongresi ve Fuarı, 20 Eylül'de kapılarını açacak

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Global Enerji Derneği iş donanmasında düzenlenecek, EIF Güneş Enerji Fuarı'nın açılışı...

TAKİP ET

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Global Enerji Derneği iş donanmasında düzenlenecek, EIF Güneş Enerji Fuarı'nın açılışı 20 Eylül 2023 Çarşamba haset zaman 10.30'da Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ve protokolün katılımıyla açılışı yapılacak fuarda, çağ enerjisi teknolojilerindeki sonuç gelişmeler ve yenilikler arazi alacak.

Fuarla, erke dalında hesaplı çalışmalara katkıda bulunmak, kalan erke gereksinimlerine karşılık verebilmek, çevreye duygulu ve sürdürülebilir erke kaynaklarına yönelmek, çağ enerjisinin çelimli ve ak pak potansiyelini yakından öncelemek ve kullanımını yaygınlaştırmak amaçlanıyor.

Güneşten üretilecek elektrikte ışıma pozitif yanları ile erdemli ürün potansiyeli ile Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesi ilkin kazanmak kabilinden topu topu Türkiye'de çalışkanlık yayınlayan üretimevi sahipleri, üreticiler erke maliyetlerini yenilenebilir erke ile arama kabul etme gayeli yerine fuarda rastgele anlamda kuvvetli bilgiye ve değişen teknolojinin sonuç noktasına erişme fırsatı sunulacak.

Fuarda, çağ enerjisi teknolojilerindeki sonuç gelişmeler ve yenilikler arazi alırken bilirkişi adların katılımıyla açık oturum ve seminerler gerçekleştirilecek. Önde mevrut çağ enerjisi şirketleri ile teşrikimesai etme imkanının bulunacağı fuarda başkaca yenilenebilir erke ile erke verimliliği dair tatbik bilgiler anlatılacak.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme