30 Ağustos Zafer Bayramı’nda pankart açan 4 şüpheliye gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir’de gerçekleştirilen terör örgütü PKK’yı övücü...

TAKİP ET

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir'de gerçekleştirilen terör örgütü PKK'yı övücü ve destekleyici sloganların atıldığı olayın ardından harekete geçti.

Polis ekiplerinin başlattığı çalışmada, bahse konu eylemi gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şüpheli şahıs başarılı bir operasyonla yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelilerin, 30 Ağustos Zafer Bayramı sırasında terör örgütüne destek veren sloganlarla sokak arasında yürüdükleri, açtıkları pankartlarla terör propagandası yaptıkları iddia ediliyor.

Ayrıca, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde havadan destekli gerçekleştirilen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli daha yakalandı. Ayrıca, 5 düzensiz göçmen de operasyon sonucunda yakalanarak İl Göç İdaresi görevlilerine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin, hukuki sürecin ardından mahkemeye sevk edileceği ve olayın soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme