Aldatmayı seven 5 burç! Bu burçlara dikkat edin…

KOÇ BURCU Sosyal bir burç olan koç burcu daha çok agresif tutumuyla bilinir. Bir insana gerçekten...

KOÇ BURCU

Sosyal bir burç olan koç burcu daha çok agresif tutumuyla bilinir. Bir insana gerçekten değer verdiğinde oldukça sadık olsa da kafası bir kere karıştığında geri dönülmez hatalar yapmaktan çekinmez. Kaçamak yapmayı seven koç burçları, bunları hayatın küçük eğlenceleri olarak görür.

'Kalbim onda ama bazen heyecan benim de hakkım' mantığıyla hareket eden koç burcu, ihanet eden burçlar listesinde ilk sıraya yerleşir. Aldatmak koç burcu için bir maceradır ve buna büyük tepkiler verilmesini zaman zaman anlamsız bulur.

TERAZİ BURCU

Tıpkı ikizler burcu gibi bir hava grubu burcu olan terazi, flörtözdür ve gözüne hitap eden herkesle aşk yaşayabilir.

Yalnız kalmaktan oldukça kaygı duyan terazi burçları, ilişkisi varken yedekte başka adaylar da bulundurabilir. İlgi delisi olan teraziler, en çok ilgiyi kim verirse soluğu onun yanında alacaklardır.

BALIK BURCU

Balık burçları her ne kadar duygusallıklarıyla ön plana çıksalar da su grubunun en manipülatif burcudur.

Bir balık burcuyla ilişki yaşamak, zaten oldukça zorken bir de aldatılma korkusu bu iletişimi kabusa çevirebilir. Aşk ilişkilerinde romantik bir tavır takınan balık burçları, kendilerini başka seçeneklere kapatmaz. Yasaklı partneriyle çok rahat bir ilişkiye başlayabilirler ve kırdıkları kalbe dönüp bir daha bakmazlar.

İKİZLER BURCU

Dengesiz ruh hali ve çözümlemesi zor bir burç olan ikizler burçları, ortamın adeta neşe kaynağıdırlar. İletişim kabiliyetleri oldukça yüksektir ve bu da flörtöz olmalarına yol açar.

Şeytan tüyüne sahip ikizler burçları, güleç tavırları ve yüksek enerjileriyle hemen dikkatleri üzerine çekerler. Pozitif özellikleriyle birilerinin aklını çok kolay çelebilirler.

İlişkisinde gerektiği ilgiyi alamadığını düşünen ikizler burçları, mevcut ilişkisine son vermek yerine başka insanların ilgisini kazanmaya çalışabilir ve bu da onlar için hiç zor olmaz.

AKREP BURCU

Astrolojide tutkunun burcu olarak bilinen akrep burçları, gizemli tavırlarıyla karda yürür, izini belli etmez. Aldatmaları da tabi ki oldukça sessiz olur.

Farklı insanlarla, farklı fanteziler deneyimlemek akrep burçları için oldukça caziptir.

Kinci olan akrepler, kalpleri kırıldıysa intikam için de gözlerini kırpmadan aldatabilirler.

Ayrıca sadece merak duydukları bireylerle ilişki yaşarlar ve merakları geçtiğinde ihanete meyilli olurlar.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme