Almanya'dan yola çıktı, 33 gün pedal çevirerek Türkiye’ye geldi

Almanya’dan bisikletiyle yola çıkan Semih Atakan Koç, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak 33 gün sonra Edirne’ye...

TAKİP ET

Almanya'dan bisikletiyle yola çıkan Semih Atakan Koç, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan giriş yaparak 33 gün sonra Edirne'ye ulaştı.

Edirneli olduğunu söyleyen  Atakan Koç, '8 yıl önce Bremen'e taşındım. Hep böyle bisiklet turu yapmak istiyordum. Bremen'den Edirne'ye gelmek istiyordum. Şimdi zaman bu zaman diyerek yola çıktım. Bugün 33. gün oldu. Yaklaşık olarak 2 bin 200 kilometre yol yaptım' dedi.

İtalya'da selde mahsur kaldığını söyleyen Koç '.Yunanistan'da çok fazla lastiklerimin patladığı bir sürü tecrübeler edindim. Çok fazla bilgimin olmadığını öğrendim. Ama çoğu şeyi yolda, insanlardan ve gittiğim ülkelerden öğrendim. Şimdi daha da güçlü bir insan olarak buradayım. İlerde daha uzun turlar yapmayı planlıyorum. Beni destekleyen arkadaşlarıma aileme sevdiklerime çok teşekkür ediyorum. Burada hep beni motive ettiler. Tam bittim dediğim anda tekrardan enerjim doldu. Tekrardan yola çıktım ama bugün geldim ve çok mutluyum. Bugün sınırdan geçtim. Ülkemdeyim, uzun yıllardır yapmak istediğim bir şeyi yaptım' ifade etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme