Altıntaş’a yeni görev

Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini sürdüren İbrahim Altıntaş, bir üst göreve atandı. Konu hakkında...

TAKİP ET

Ödemiş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini sürdüren İbrahim Altıntaş, bir üst göreve atandı. Konu hakkında bilgi veren Altıntaş, 'Yaklaşık 12 sene önce başlamış olduğum Ödemiş Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü görevini 17 Temmuz itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. İzmir Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sayın Mustafa Özen'in teklifi ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'nin uygun görmesi ile İzmir Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'ne atamam yapıldı.

Bugüne kadar birlikte çalıştığım ve desteklerini bizden esirgemeyen başta ilçe kaymakamlarımıza , İl Tarım ve Orman müdürlerimiz ve il müdür yardımcıları ile şube ve ilçe müdürlerimize, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, parti ilçe başkanlarımıza, muhtarlarımıza, bugüne kadar canla başla Ödemiş tarımına hizmet verdiğimiz mesai arkadaşlarıma (emekli, halen çalışan hekim, mühendis, tekniker, teknisyen, memur, şoför), kurum müdürlerimize, basın mensuplarına ve her zaman desteklerini bizden esirgemeyen vefakar ve cefakar çiftçilerimiz, üreticilerimiz ile tarımsal üretim yapan sanayicilerimize ve üretici ile aramızda köprü olan kooperatif, birlik ve odalarımıza teşekkürü borç biliyorum.

'Ödemiş tarımına yön vermeye çalıştık'

Sizlerle bugüne kadar çalışmaktan onur duyuyorum. İyi ki varsınız. Karınca kararınca Ödemiş tarımına yön vermeye hep birlikte gayret ettik. Sütte soğuk zincir ile başladık, en fazla süt üreten ilçe olmakla gurur duyduk. İzmir Tulum Peyniri'ni Ödemiş Tulum Peyniri yapmaya gayret ettik. Sütün ve peynirin tanıtımı için gayret sarf ettik. Meyve fidanında standardı yükseltmeye ve dış mekan süs bitkilerinde de marka olmaya çaba gösterdik. Tarımsal ürünlerin ilçemizden ihracatını sağlayarak ihracatımızı artırdık. Patatesinden, karpuzundan, incirinden, ipek böceğine kadar Ödemiş'i tarımın her kolunda temsil etmeye çalıştık. İyi tarımı ve organik tarımı yaygınlaştırmaya çaba gösterdik.

Tüm ilçelere hizmet

Bundan sonra Tarımın Başkenti Ödemiş'le beraber Güzel İzmir'imizin 30 ilçesine hizmet verecek olmanın kıvancını hep birlikte yaşayacağız. Hepinizden Allah razı olsun. Üzerimde hakkı olan herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik bekliyorum. Hepinize başta sağlık olmak üzere mutluluk ve huzur dolu bereketli, bol kazançlı günler diliyorum.Kalın sağlıcakla' dedi.
 

Bakmadan Geçme