Başkan Büyükkılıç'tan Teknik Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na ilişkin yerine çalışmalarını yürüteç Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü...

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na ilişkin yerine çalışmalarını yürüteç Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, bakım ve tamir çalışmalarını özveren ortak halde sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri ile buluştu. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Teknik Koordinatörü Vedat Kılıç'tan Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü'nün icra ettiği icraat üzerine bilgiler aldı. Kılıç, icra ettikleri faaliyetlerle ilgilendiren Büyükkılıç'a ortak lokma da yaptı. Tek biricik kadro ile tokalaşan Başkan Büyükkılıç, burada icra ettiği konuşmada, 'Bu birimde, köklü, vaktiyle ve hal odaklı yaklaşım gördüm. Allah hepinizden razı olsun' dedi. Büyükkılıç, uran ekiplere tavsiyelerde bulunarak, 'Kayseri Büyükşehir Belediyesi sakıncasız limanın en ehemmiyetli merkezlerinden birisidir. Bu sağgörü içinde hepinize değişik teşekkürname ediyorum. Çok iyi ortak fasile ortamı oluşturmuşsunuz' niteleyerek konuştu. İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın da 45 insan ile Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü'nün 24 sayaç esasına uyarınca fariza verdiğini belirterek, 'Her devir buyruk ve görüşlerinize hazırdır. Burada arkadaşlarımız akıbet adım fedakr, gayretlidir. Emeğini esirgemeyen ortak ekiple çalışıyoruz' dedi.

Başkan Büyükkılıç'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de zevcelik etti.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme