Başkan İduğ, geleceğin yıldızlarına nasihatte bulundu

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un yanı sıra Bayern Münih, Athletic Bilbao, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi tanınmış...

TAKİP ET

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un yanı sıra Bayern Münih, Athletic Bilbao, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi tanınmış kulüplerin de yer aldığı turnuvada Bornova'yı temsil eden minik sporculara başarılar dileyen İduğ, 'Bu sizin kendinizi göstermeniz için önemli bir fırsat ama unutmayın ki; Kazanmaktan ziyade önemli olan buraya katılmak ve centilmence mücadele etmek' sözlerinde bulundu.  

Bornova Belediyespor Kulübü'nün organizasyonunda Bornova'daki 10 amatör kulübün U12 katımlarında mücadele eden sporculardan kurulu Bornova Karması, dünya devleri ile birlikte boy göstereceği turnuva öncesi Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti.

 

''TÜM İMKANLARIMIZLA YANINIZDAYIZ'' 

Kadir Yaşar, Serkan Çataldirek ve Sezgin Çayırlı'dan oluşan teknik kadroyla çalışan minik sporculara nasihatlerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sokak aralarında taşlardan kale yaparak futbol oynadıklarını hatırlatarak, 'Sizler bizlere göre çok şanslısınız. Çünkü tesis anlamında çok iyi imkanlara sahipsiniz. Çim sahalarda futbol oynuyorsunuz. Biz de Bornova Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız' diye konuştu. 

BÜYÜK BİR FIRSAT 

Bornova Karması'na başarılar dileyerek 'Alt yapı anlamında tüm dünyanın gözü bu organizasyonda olacak. Bu kendinizi göstermeniz için büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirin. Hepinize başarılar diliyorum ama unutmayın ki; Kazanmaktan ziyade böylesi bir turnuvaya katılmak ve centilmence mücadele etmek önemli.' diye konuşmasına devam etti. 

DÜNYA DEVLERİNE KARŞILAR

Bornova Karması, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde 22 ülkeden 72 takımın mücadele edeceği turnuvada, İzmir Büyükşehir Belediyesi Karması ve İzmir Şampiyonu Urlaspor birlikte profesyonel kulüplerin alt yapı takımlarla birlikte aynı arenada olacak. Bornova Karması iki gün sürecek grup maçlarında, Paris Saint- Germain, Bayer 04 Leverkusen, Clup Brugge, Galaxy TS, Aspire Academy, NK Olimpia Ljupljana, Trabzonspor ve Ankaragücü U12 takımları ile mücadele edecek. Turnuvanın üçüncü günü final ve sıralama maçları oynanacak. 

 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme