Başkan Özçınar'dan çat kapı iftar

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Ramazan'ın sevincini ve coşkusunu ilçe halkıyla paylaşmaya devam ediyor. Vatandaşlara Ramazan’da...

TAKİP ET

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Ramazan'ın sevincini ve coşkusunu ilçe halkıyla paylaşmaya devam ediyor. Vatandaşlara Ramazan'da çat kapı ziyarette bulunan Başkan Özçınar, bugüne kadar 14 mahalleye gitti. İftara dakikalar kala Başkan Özçınar'ı karşılarında gören vatandaşlar, sofralarında konuk ettikleri başkana sıkıntılarını anlatma fırsatı buldu.

Maddi imkanı olmayanlara ayda bir düzenli olarak yaptıkları gıda paketi yardımını muhtarlardan gelen talep üzerine Ramazan ayında da sürdürdüklerini dile getiren Özçınar, ilçe merkezi ile birlikte 56 mahalleye toplam 2000 adet gıda paketi gönderdiklerini aktardı. Ramazan ayında hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun arttığını söyleyen Başkan Özçınar, 'Belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine erzak paketi hazırlayıp bu manevi ruhun onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz' dedi.

Gıda paketleri dağıtılırken ekiplerin başında mahalleleri ve aileleri ziyaret eden Özçınar, 'Vatandaşlarımızın bizi görünce çok mutlu olduklarını ve bize güven dolu gözlerle baktıklarını fark ediyoruz. Sohbet ederken bize güler yüz göstermeleri ve güven dolu bakışları, benim için her şeyden daha önemli. Onların kendilerini güvende ve mutlu hissetmeleri, benim de geceleri huzur içinde uyumamı sağlıyor' diye konuştu.

Haber: Serap Tekbıçak

Bakmadan Geçme