BEYDAĞ'DA BELEDİYE GELİŞİM DESTEK MERKEZİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Beydağ Belediyesinin katkılarıyla, Beydağ Belediyesi Gelişim Destek Merkezi,  Beydağ Baraj yolunda yeni yapılan binasında hizmete açılarak...

Beydağ Belediyesinin katkılarıyla, Beydağ Belediyesi Gelişim Destek Merkezi,  Beydağ Baraj yolunda yeni yapılan binasında hizmete açılarak Beydağlılara hizmet vermeye başladı.

Beydağ Baraj yolunda hizmete giren Beydağ Belediyesi Gelişim Destek Merkezinde spor eğitimi çalışma alanında gelişim geriliği, Otizm spektrum bozukluğu, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, ince ve kaba motor çalışmaları, koordinasyon çalışmaları, denge çalışmaları, hareket eğitimi ve spor, temel spor becerileri gelişimi ve Psikimotor gelişimi desteği gibi alanlarda ihtiyacı olanlara uzman Spor Eğitmenleri Erdem Çakal ve Özer Çizer eşliğinde hizmet verilecek.

Beydağ İlçesinde hizmete giren Belediye Hizmet Gelişim Destek Merkezinin açılışına Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ CHP İlçe Başkanı Şakir Başaran, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş ve Beydağlı vatandaşlar geniş katılım gösterdi.

Birol BAŞOĞLU

Bakmadan Geçme