Bu savaşı kazanacağız

Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, alınan seyircisiz oynama cezası nedeniyle sezonun son iç saha maçı olan...

TAKİP ET

Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, alınan seyircisiz oynama cezası nedeniyle sezonun son iç saha maçı olan ve büyük önem taşıyan Didim Belediyespor karşılaşması başta olmak üzere takım hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Seyirciden mahrum olacakları için son derece üzgün olduklarını kaydeden Erdem, maçın kendileri kadar Didim Belediyespor için de mühim olduğunu ifade etti. Didim Belediyespor maçının hakemlerinin Uşaklı olması konusunda herhangi bir art niyet aramadığını dile getiren tecrübeli teknik adam, 'Maçın hakemlerinin Uşaklı olması nedeniyle bir takım polemikler var. Ancak ben bunda herhangi bir art niyet aramıyorum. Maçın hakemi Uşaklı değil de Antartika'dan bile olsa bu savaşı kazanacağız. Rakibimizin son hafta bay takım olması nedeniyle final ayarında bir maç oynayacağımızı düşünüyorum' dedi.

Sezonu kapatan futbolculara da değinen Erdem, 'Aydın Tabak daha önceden sakatlığının nüksetmesi nedeniyle sezonu kapatmıştı. Ama gene de her zaman aramızda. Maçlarda oynamasa da kendisi Ödemişspor'un yanındadır. Ayrıca Serdar, Utaş Uşakspor maçı sonucu aldığı altı maçlık ceza nedeniyle sezonu kapattı. Bu arkadaşımız da yanımızdadır. Diğer arkadaşlarımız da onların yokluğunu aratmayacaklardır' diye konuştu.

'İşlerinden dolayı gelemediler'

Sezonun en önemli maçına çıkarken bile bazı Ödemişsporlu yöneticileri yanlarında göremediklerini ifade eden Erdem, 'Böyle önemli bir maça çıkarken idmanlarda yöneticilerimizi yanımızda görmek isterdik. Ancak bir iki yönetici dışında diğerlerini göremedik. Tahminimizce işlerinden dolayı gelemediler' ifadelerini kullandı.

Sezon öncesi hedef olarak kimseye şampiyonluk sözü vermediklerini dile getiren Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem, 'Daha önce de belirttiğim gibi kimseye şampiyonluk sözü vermedik. Sadece takımın ligde kalması için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi dile getirdik. Bu maçta üç puan aldığımız takdirde play off'tan hangi takımın geleceğini bilemeyiz. Öncelikle her şeyimizi ortaya dökerek bu maçı kazanacağız' dedi.

'10 bin taraftar isterdim'

Takımın başarılı olması için elinden gelen bütün çabayı sarf ettiğini dile getiren başarılı teknik adam, 'Göreve geldiğimiz andan bugüne kadar hep bu takımın başarılı olması için çaba verdik. İsterdik ki bu mücadeleleri verirken 10 bin taraftarımızın önünde oynayalım. Ama maalesef bu istediğimiz hiçbir zaman olmadı. Çünkü Çamlık Tayfa haricinde taraftarlarımızdan tam anlamıyla istediğimiz desteği göremedik' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme