Çayağzı'na Z Kütüphane

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uyguladığı 'Her İlçeye Bir Kütüphane' çalışması neticesinde Kiraz'a bağlı Çayağzı Mahallesi'nde Z Kütüphane...

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uyguladığı 'Her İlçeye Bir Kütüphane' çalışması neticesinde Kiraz'a bağlı Çayağzı Mahallesi'nde Z Kütüphane hizmete girdi. Çayağzı'ndaki okulun yanında 84 metrekarelik alanda oluşturulan Z Kütüphane'nin açılış törenine Kiraz Kaymakamı Mustafa Akgül, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kiraz İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, Kiraz Garnizon Komutanı Başçavuş Nazmi Dinçer, Kiraz İlçe Milli Eğitim müdürü Osman Yazıcı ve Çayağzı sakinleri katıldılar.

Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yazıcı, 'Milli Eğitim Bakanlığımızın uygulamaya koyduğu Her İlçeye Bir Kütüphane çalışması neticesinde Kiraz ilçesinde de Çayağzı Mahallesi'nde bir Z Kütüphane hayata geçirilmiştir. Eğitim anlamında son derece iyi bir hizmet olduğuna inanıyorum' dedi.

Çayağzı okulu Müdürü İlknur Kuzan, 'Milli Eğitim Bakanlığı'nın katkılarıyla Çayağzı Mahallesi'ne böyle modern bir kütüphanenin açılmasıyla burada artık yediden yetmişe herkes rahatlıkla buradan yararlanabilecektir' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Mustafa Akgül, Belediye Başkanı Saliha Özçınar ve açılışa katılan protokol üyeleri, Kiraz'a yeni kazandırılan Z Kütüphane'nin açılış kurdelesini kestiler.

Bakmadan Geçme