CHP Beydağ İlçe Başkanlığı’nda devir teslim ve bayramlaşma

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kurban Bayramı vesilesiyle yapılan bayramlaşma töreninde CHP’nin iktidar mücadelesi için birlik...

TAKİP ET

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kurban Bayramı vesilesiyle yapılan bayramlaşma töreninde CHP'nin iktidar mücadelesi için birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurguladı. Yılmazlar, yeni İlçe Başkanını tebrik ederek önceki İlçe Başkanına teşekkür etti ve bayram dileklerini iletti.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için topyekun mücadele edilmesi gerektiğini vurgulayan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 'Bugün Kurban Bayramımız vesilesi ile bir aradayız. Demokrasinin, adaletin son noktasına geldiği bir süreç yaşıyoruz. Böyle bir durumda hepimiz tek yürek olmalıyız. Hep birlikte, birbirimizi kucaklayarak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için mücadele etmeliyiz. Yeni ilçe başkanımızı tebrik ediyor, önceki İlçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Bayramımız mübarek olsun. Hayırlı olsun.' diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Şakir Başaran'a teşekkür etti ve Özlem Kaynak Topuz'a hayırlı olsun dileklerini iletmek için çiçek takdim etti.

Yeni İlçe Başkanı Özlem Kaynak Topuz da Şakir Başaran'a emekleri için teşekkür ederek orada bulunan herkese teşekkür etti. Ayrıca, Belediye Başkanının nazik hediyesi için teşekkürlerini iletti ve gelecekleri için iyi dileklerde bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme