CHP Kiraz Kadın Kolları’ndan istişare ve proje açıklamaları

CHP Kiraz Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram, yeni projelerini Hisar Zirve Restoran’da usta gazeteci Semih Dursun’a...

TAKİP ET

CHP Kiraz Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram, yeni projelerini Hisar Zirve Restoran'da usta gazeteci Semih Dursun'a açıkladı. Kiraz'da yeni hizmete giren ve ilçenin cennet bir köşesi olan Kiraz Hisar Zirve Restoran'daki yemekli toplantıda istişarede bulunup projelerini açıklayan CHP Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram ile Yönetim Kurulu üyeleri Fatma Karabulut, Kadriye Kavakcı, Burçin Yıldırım ve Neşe Appak, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başkan Bayram; İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut ve İl Başkanı Deniz Yücel ile koordineli çalıştıklarını, Kiraz'ın gelişmesi, işsizliği önleme, ilçe merkezi ve köylerdeki göçü önlemek amacıyla proje je ürettiklerini, bu amaçla Kiraz'a kooperatifler kurmak ve merkez ile köylerdeki gençlere eğitin anlamında tam destek olmak için bölgenin her türlü ürünlerini paketleme tesisleri kurarak istihdam sağlayacaklarını belirtti. Bayram, bu konuda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Köy-Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer'in de tam destek vereceklerini kaydetti.

30 ilçede tek kurultay delegesi olan Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bayram ve Yönetim Kurulu'na çalışmalarında başarılar dileriz. Kazanan, her zaman Kiraz olsun!

Semih Dursun

Bakmadan Geçme