CHP'li Gökçen 'İzmir'i seçmesini anlamlı buluyoruz'

CHP'nin İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen okullara manevi danışman atanmasına dikkati çekerken, 'İzmir'i seçmesini de anlamlı buluyoruz'...

TAKİP ET

CHP'nin İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen; okullara manevi danışman atanmasına dikkati çekerken, 'İzmir'i seçmesini de anlamlı buluyoruz' dedi.

Genç milletvekili Gökçen, Eğitim-Sen üyeleriyle katıldığı eylemde okullara atanana manevi danışmanlık konusu için eleştirilerde bulundu. Okullarda psikologlarda ve rehber öğretmenlerin atanması yapılmadığını ifade eden CHP'li Gökçen, yaşanan bu olay karşısında 'buradayız' diyerek şunları sosyal medya hesabında dile getirdi:

'İzmir'de 842 okula manevi danışman atanmasıyla Anayasaya, eğitimde uzmanlığa, bilimselliğe ve laikliğe aykırı uygulamalara son verilmesi çağrımızı yineledik. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler haklı olarak endişeli. On binlerce rehber öğretmen atama beklerken iktidarın bu proje için İzmir'i seçmesini de anlamlı buluyoruz.

Uygulama sonlanıncaya kadar adım adım takipçisi olacağız, öğrencileri ve aileleri kaygılarında ve yaşadıkları sorunlarda asla yalnız bırakmayacağız. Buradayız.'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme