Depremzede esnaflar dükkanlarına kavuştu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde dükkanları yıkılan veya hasar gören esnaflar, Gaziantep Büyükşehir...

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde dükkanları yıkılan veya hasar gören esnaflar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde yaptırılan Nurdağı'nda 133 ve İslahiye'de 88 dükkan ile ekonomik hayatlarına geri dönüşün ilk adımlarını atıyor. Yapımı tamamlanan 25, 50 ve 100 metrekarelik dükkanlarda kepenk açan esnaflar, projeden çok umutlu olduklarını söyleyerek, İslahiye'nin kalkınması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve daha çok çalışacaklarını dile getirdiler.
Çarşının eksiksiz ve göze hitap edecek şekilde tamamlandığını belirten Yakup Koç, 'Yılın felaketini yaşadık ve bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Esnaflar için iş yerlerimiz şu anda hazır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber olmak üzere tüm yetkililere ve katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İş yerlerimiz hazır, esnaflarımız müşterisini bekliyor. Burada 68 esnaf ve üst tarafta da 20 esnaf olacak. Güzel bir çarşı oldu, ağaçlandırılması, yeşillendirilmesi, gece bekçisi, gündüz bekçisi olacak' şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme