Dündar değişime bir taş döşedi

Kendi köşesinde önemli pencereyi aralayan Dündar, köşesindeki görüşünü belirtirken, CHP'nin içindeki seslerin dışında toplumun da seslerine...

TAKİP ET

Kendi köşesinde önemli pencereyi aralayan Dündar, köşesindeki görüşünü belirtirken, CHP'nin içindeki seslerin dışında toplumun da seslerine parantez açtı.

İktidarın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na getirdiği siyasi yasağı da köşesine taşıyan Dündar, 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğuna kendi adamı Tevfik Göksu'yu oturtmak için siyasallaşan yargı eliyle adlığı bu karar, aynı zamanda Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yarışında en çekindiği adayın İmamoğlu olduğunun da itirafı niteliğinde…' dedi.

Öte yandan Altılı Masa'ya da direktif veren Dündar, İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı ilan etmesini istediği eski yazısından alıntılar yaptı.

Seçim sonrasında da CHP'deki genel başkanlık değişiminin doruğa çıktığına değinerek köşesinde önemli yol haritası belirten Dündar, 'Kemal Bey'in değişim isteği de dahil olmak üzere toplumun verdiği tüm mesajları iyi okuyup gereğini yapacağına ve geçmişin arabalarıyla hiçbir yeni hedefe ulaşılmayacağını bildiğime inanıyorum' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme