Elon Musk, Twitter’ın logosunu değiştirecek

Sabaha karşı yaptığı paylaşımla Twitter’ın logosunu değiştirme planını açıklayan Musk, sosyal medya üzerinden buna dair destek...

TAKİP ET

Sabaha karşı yaptığı paylaşımla Twitter'ın logosunu değiştirme planını açıklayan Musk, sosyal medya üzerinden buna dair destek talebinde bulundu.

Dünyaca ünlü girişimci ve Tesla ile SpaceX'in CEO'su olan Elon Musk, Twitter'ı satın almasının ardından platformda yaptığı önemli değişikliklerle adından sıkça söz ettiriyor. Şirkette çalışanların bir kısmını işten çıkaran ve paralı özellikler getirerek ücretsiz kullanıcılarına kısıtlamalar getiren Musk, bu kez Twitter'ın logosunu değiştirmeye yönelik bir hamlede bulunuyor.

Musk, sabaha karşı attığı bir mesajla Twitter'ın logosunu değiştirme fikrini gündeme getirdi. Yaptığı paylaşımda, 'Yakında Twitter markasına veda edeceğiz ve kademeli olarak da bütün kuşlara' ifadelerini kullandı. Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak bilinen Elon Musk, bu değişiklik için topluluktan destek istedi. 'Eğer bu gece yeterli bir X logosu paylaşılırsa, bunu yarın bütün dünyada yayına alabiliriz' şeklinde ekledi.

Twitter logosunun mavi kuşuyla bilindiğini hatırlatan Musk, Nisan ayında da platformun logosunu değiştirerek Dogecoin'in simgesi olan Shiba Inu türü köpeği kullanmıştı. Şimdi ise yeni bir logo için sosyal medya kullanıcılarından ilgi bekliyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme