Emre Aydın Beydağ'ı mest etti

Beydağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi tarafından Kurtuluş...

TAKİP ET

Beydağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi tarafından Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Emre Aydın'ın yanı sıra TRT ses sanatçısı Ethem Kaya ile sanatçı Duygu Güleç, Beydağlılarla buluştular. Geceye Beydağ Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Beydağ İlçe Emniyet Müdürü Atilla Güney, CHP Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar başta olmak üzere binlerce kişi katıldı.

Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, 'Bugün, Beydağ adına son derece önemli bir gün. Bundan 96 yıl önce kazanılan Büyük Zafer'in yıl dönümünün coşkusunu yaşatmak için Beydağ Belediyesi olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destekle konser ve çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Muhalefet partisine mensup bir belediye olmamız nedeniyle maalesef devletin verdiği imkanlardan yararlanamamakta, Kültür Bakanlığı'ndan hiçbir destek alamamaktayız. Her şeye rağmen Beydağlı hemşerilerimize bu coşkuyu yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Geceye katılan sanatçılar, Beydağ halkını doyasıya eğlendirirken konserde son olarak sahne alan Emre Aydın da yaklaşık iki saatlik canlı performansıyla katılanları mest etti. Başkan Şentürk ve diğer protokol üyeleri, gecede sahne alan sanatçılara çiçek takdim ettiler. Gecede ayrıca havai fişek gösterileri de büyük ilgi çekti.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme