Genar başkanı: CHP depremde enkaz altında kaldı.

Genar Araştırma ve dailysabah yazarı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından deprem üzerinden muhalefete yüklendi ve deprem...

Genar Araştırma ve dailysabah yazarı İhsan Aktaş, sosyal medya hesabından deprem üzerinden muhalefete yüklendi ve deprem sonrası canla başla çalışmadıklarını iddia etti.

Aktaş paylaşımında,

'Depremin ilk gününden bugüne CHP neden kaybetti:

1- Deprem günleri gölgede geçindiler, Canla başla işe sarılmadılar ki Ak Parti, enkazın altına kalsın ve oy kaybetsin. Tam tersi ak parti ulusal seferberlik ilan etti, canla başla mücadele etti, enkaz altında kalan CHP oldu.

2-Kılıçdaroğlu bedava konut vadetti Erdoğan  bir buçuk yıl içerisinde konutları teslim edeceğini vadetti. milet erdoğana inandı ve onu destekledi.

3- Sosyal medyada koparılan fırtınanın aksine sahada olan STK'ların %90'ı muhafazakar ve milliyetçi olanlardı.

4- Deprem bölgesinden AK Partinin desteklenmesi CHP'lilerin içinden canavar çıktı ve 'Keşke hepinizi ölseydiniz, yaptıklarımız haram olsun' demeye başladılar.

5- Bu şartlarda deprem olan 10 ilde Erdoğan %10 puan artırır sırf kendi yaptıkları saygısızlık yüzünden.' İfadelerini kullandı.

Depremin ilk gününden bugüne CHP neden kaybetti:
1- Deprem günleri gölgede geçindiler, Canla başla işe sarılmadılar ki Ak Parti, enkazın altına kalsın ve oy kaybetsin. Tam tersi ak parti ulusal seferberlik ilan etti, canla başla mücadele etti, enkaz altında kalan CHP oldu.…

— ihsan aktas (@ihsanaktas) May 20, 2023

Bir takipçi ise İhsan Aktaş'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helallik isteyen videosunu paylaşarak 'Çünkü helallik isteyen bendim.' diye cevap verdi.

Çünkü helallik isteyen bendim.https://t.co/dCI3vmxv1n

— Egemen (@Egemen_1881) May 21, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme