'Gücümüzü sizden alıyoruz'

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli,  Ödemiş'e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Ödemiş Belediyesi Ahrandı Gazinosu'nda düzenlenen...

TAKİP ET

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli,  Ödemiş'e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Ödemiş Belediyesi Ahrandı Gazinosu'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Buluşmaya katılan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem konuşmasında; 'Ağustos ayından bu yana merkeze uzak mahallelerdeki alt yapı çalışmaları, kilit taş, asfaltlama işleri, ortak kullanımlı halı sahalar, düğün salonları tadilat ve yapımları gibi konularda ciddi yol aldık. Dünün köyü bugünün mahallelerinde merkeze yapılan hizmetin aynısını yapmak için çalıştık. Amacımız insanımızın yaşadığı yerde mutlu olmasını sağlamak. Aldığımız krediyle bu yıl ve önümüzdeki yıl eksik kalan çalışmalarımızı tamamlayacağız. Devletimizin desteği ile kentimizde doğalgaz kullanmaya başladık. OSB'nin alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere, bölünmüş yol çalışmalarımız devam ediyor. Kırsaldaki üreticilerimiz için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca destek projeleri uygulanıyor. Sizden aldığımız güçle Ankara'da işlerimizin takipçisi oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımızın desteği ile kentimizin gelişimi konusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz' dedi.

6360 sayılı yasadan sonra hizmet yetkilerinin değişmesiyle yaşanan aksaklıklardan bahseden AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli; 'İzmir'de bu yasa düzgün uygulanmadı. Yasanın ufak tefek aksaklıkları var. Bunları revize edeceğiz. 6360 sayısı yasada revizyon çalışması için bir komisyon oluşturduk. Bu komisyonda Belediye Başkanımız Mahmut Badem de yer aldı. Yaşadıkları sıkıntıları çok iyi ifade etti. Bu çalışmayla ilgili yeni düzenleme yapacağız sırada 15 Temmuz saldırısı gerçekleşti. O yüzden düzenleme ertelendi fakat en kısa zamanda yapılacaktır. Biz mazeret üretmeyiz. Çözüm üretiriz. Milletimize inanıyoruz,  güveniyoruz. Başkanımız kendi hizmetlerini ve hükümetimizin desteği ile yapılan çalışmaları anlattı. Biz her zaman başkanımızın, sizin yanındayız. Projelerin uygulanması konusunda destek vermeye devam edeceğiz. Mendegüme mahallelerinde yaşayanlara verdiğimiz Köşk yolu sözümüzü tutuyoruz. Proje çizim aşamasında,2018 yılında uygulanacaktır. 250 yataklı bölge hastanemiz, 1-2 ay içinde hizmete sunulacak. Üniversite açılması konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi siz muhtarlarımızın sosyal güvenlik sorunu çözüldü. Muhtarlıkları kapatmaya değil, muhtarlarımızı Türkiye'nin en önemli mülki amirleri yapmaya çalışıyoruz. Her zaman gücümüzü milletimizden alıyoruz. Referandumda da yine bu gücü değerli milletimizden alacağız' diye konuştu.

Bakmadan Geçme