Halin arka tarafı kullanılabilecek

Ödemiş’te bulunan meyve sebze halinin arka kısmı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hem ağaçlandırıldı hem de molozlar...

TAKİP ET

Ödemiş'te bulunan meyve sebze halinin arka kısmı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hem ağaçlandırıldı hem de molozlar kaldırılarak halcilerin kullanımına açıldı. Konuyla alakalı açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, 'Bu alan, daha önceden de Ödemiş Belediyesi'nin kullandığı bir alandı. Burası, moloz deposu olarak kullanıyordu ve çok kötü bir haldeydi. Hal müdürümüzün emekleriyle burayı harekete geçirmek istedik. Bu kapsamda emeği geçen Ödemiş Belediyesi'ne de çok teşekkür ediyorum. Ödemiş Belediyesi, bu alanı tamamen temizleyerek halcilerimizin kullanacağı bir alana dönüştürdü.

Öte yandan burayı ağaçlandırma çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Bu alana kırka yakın ağaç diktik. Bu alanla Ödemiş'te prestij yaratma çabalarımız sürüyor. Halimiz, insanların gelip gidebileceği ve alışveriş yapabileceği bir alana dönüşecek. Burada da insanlarımıza hizmet etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Kadir Çıracı

Bakmadan Geçme