Hem şampiyonluğu görmediler hem de Ebrar'ı

yenikiraz.com yazarından Turgay Kılıç’ın haberine göre A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final...

TAKİP ET

yenikiraz.com yazarından Turgay Kılıç'ın haberine göre; A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final karşılaşmasını Sırbistan ile oynadı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanan zorlu maçı 3-2 kazanarak kupayı evine götüren A Milli Kadın Voleybol takımı, zorlu karşılaşmayı kazanarak 85 milyonun gururu olmayı başardı.

Gazeteler şampiyonluğu görmedi

Gecenin geç saatlerinde biten Sırbistan-Türkiye karşılaşmasını bazı gazeteler Avrupa Şampiyonluğunu ilk sayfadan görse de bazı gazeteler ise görmezden geldi. Öte yandan şampiyonluğu gören gazetelerden bazıları da oyuncu Ebrar Karakurt'u gizlemeye çalıştı.

Türkiye gazetesi Ebrar'ı görmedi

Avrupa Şampiyonası olan A Milli Kadın Voleybol Takımının ünlü oyuncusu Ebrar Karakurt'un sosyal medyada hedef gösterilmesi üzerine şampiyonluğu ilk sayfadan görse de oyuncu Karakurt'u görmezden geldi.

TÜRKGÜN gazetesi ise, 'Filenin Sultanları' olarak isimlendirilen A Milli Kadın Voleybol takımı karşılaşması sürmanşetten verildi. Ebrar Karakurt'u ve Melisa Vargas'ın kucaklaştığı fotoğrafı kullandı.

Yeni Akit gazetesi, Avrupa Şampiyonası olan ve kupayı evine götüren milli takımın başarısını görmezden geldi. İlk sayfaya haberi koymayarak, manşete 'Cemevinin parası dondurmaya' manşetiyle çıktı.

Sabah gazetesi, 'Filenin Sultanları'nı, 'Avrupa'nın Sultanı Türkiye' diyerek gördü. Takımın geniş fotoğrafını kullanan Sabah, Ebrar Karakurt'u gizlemeye çalışarak manşeti hazırladı.

Yeni Şafak gazetesi de Yeni Akit gazetesi gibi Avrupa Şampiyonasını elinde tutan A Milli Kadın Voleybol takımının Sırbistan'ı 3-2 yenerek kupayı Avrupa'ya getirdiği büyük zaferi görmezden geldi. Manşetinde ise 'CHP'de DHKP-C krizi' şeklinde çıktı.

HABER MERKEZİ

Özel Haber

Bakmadan Geçme