Hülya Çavuş'tan Kiraz turu

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, önceki gün Kiraz’ın pazarını gezdi. Başkan Çavuş,...

TAKİP ET

Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş, önceki gün Kiraz'ın pazarını gezdi. Başkan Çavuş, Kirazlı oda üyelerini tek tek ziyaret edip hal hatır sordu ve bilgi alışverişinde bulundu.

Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak ile samimi bir sohbetin yaşandığı ziyaretin ardından Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'la da görüşen Hülya Çavuş, kadın başkan olmanın iyi ve kötü yönleri hakkında sohbet etti. İkili, birbirlerinin çalışmaları konusunda takdirlerini ilettiler.

Kiraz Esnaf Odası Başkanı Halit Özmen'i de ziyaret eden Çavuş, STK'ların problemleri ve dayanışmanın gerekliliği kapsamında görüş alışverişinde bulundu.

Hülya Çavuş, ziyaretleri kapsamında gerek oda üyelerinin sıkıntılarının olmamasından gerekse Emin Kaymak, Saliha Özçınar ve Halit Özmen'le yaptığı görüşmelerin verimliliği ve misafirpeverlikleri için çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti.

Haber: Emine Hilal ZORLU

Bakmadan Geçme