İcardi’den olay Jorge Jesus göndermesi!

Galatasaray, Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Sivasspor’u 2-0 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray...

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Sivasspor'u 2-0 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray bu galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Aslan, ligin 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray'da kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Mauro Icardi golleriyle takımını sırtlıyor. Arjantinli oyuncu 22 maçta 19 atarken, 7 asist yaptı.

Sivasspor maçında ağları 2 kez havalandıran 30 yaşındaki golcü, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a gönderme yaptı.

Sosyal medya hesabında gol sevinçlerini paylaşan Mauro Icardi, 'Geçenlerde maçların sahada kazanıldığını ve oynandığını duydum. Dün siz televizyonda bizi izlerken bunu kanıtladık. Umarım tüm taraftarlarımız gibi eğlenmişsinizdir' ifadelerini kullandı.

JESUS NE SÖYLEMİŞTİ?

Jorge Jesus, Süper Lig'de maçların sahada kazanılmadığını ifade etmişti. İlk 4 takımın play-off oynaması gerektiğini düşündüğünü dile getiren Jesus, sözlerini şöyle tamamlamıştı:

'Maçların sahada kazanılması gerektiğini düşünüyorum. İlk 4 takımın play-off oynaması gerekiyordu bana göre. Tabi bu benim fikrim. Maçların sahada kazanılması gerekiyor, masada değil. Bizim Türkiye'de 2 tane devam ettiğimiz yarış var. Zaten 3 kupa var. Biz ikisinde mücadele ediyoruz. İnanıyoruz hala birinci sırayı alabileceğimize. Kupada da final oynayacağımıza ve kupayı kazanacağımıza inanıyoruz. Bu ligin sportif gerçekliği yok, bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum.'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme