İlçe Başkan Adayı Akkar: 22 yıllık esaretin sonunu getireceğiz

Adaylıktan çekilen Şirin Akgül, konuşması için kürsüye geldi şunları konuştu: “Çiğli’de yola çıktık iki aday ama...

TAKİP ET

Adaylıktan çekilen Şirin Akgül, konuşması için kürsüye geldi şunları konuştu:

'Çiğli'de yola çıktık iki aday; ama gönüllerimiz bir kalbimiz bir, hedefimiz ve yolumuz bir. Bugün ve yarın da hep beraber olacağız. EL ele kol kola birlikte olacağız. Genel seçimleri kaybettik, yerel seçimleri kazanacağız. Erkan arkadaşımızın sonuna kadar yanındayım. Sonuna kadar bu partinin bayrağını İzmir ve Türkiye'de dalgalandırmaya, omuz vermeye hepimizi davet ediyorum.

Sizlerden ricam kadın ve gençlik partimizde azdır. Kadınlarımız ve gençlerimiz geri durmayınız, partimize geliniz' dedi.

Başkanlık kapılarını araladı

Kürsüye çıkan Erkan Akar, tek adaylık yarışında İlçe Başkanlığının kapılarını açtı. Konuşması için kürsüye gelen Akar, 'Bugün ilçe kongremizi yapıyoruz. 2024'te halkın genel iktidarına gidecek ve yerel iktidarı seçiyoruz. Bir olacağımız, diri olacağımız örgütü seçiyoruz. 38 yaşında Samsun'a çıkan ve aziz milletine inanan Mustafa kemal Paşa'nın askeriyim. 6 okunun hedeflerinde sonuna kadar sadık kalacağıma, ilke ve inkılaplarından sapmayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. AK Parti iktidarının vadesi dolmuştur. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, aile içindeki kırgınlıklar ve küskünlüklere son vererek çiğli ve izmir'de 2024'te son vereceğiz. Sokağa gideceğiz, evlere gireceğiz. İlmik ilmik örerek büyük bir başarı sağlayacağız' dedi.

Sözlerine devam eden Akar, şunları aktardı:

'Örgüt kazanacak, inanın kimse kaybetmeyecek. Herkes kazanarak çıkacak. Kemal Kılıçdaroğlu'nun çabası ve özverisiyle kurulan masada 6 farklı siyasiyi bir araya getirmeyi başardı. Bizler de bu birlikteliği Çİğli2DE sağlayarak barışı saplayacağız. Bu anlamda genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız. Genel başkanımızla birlikteyiz, onunla birlikte yürüyeceğiz. Genel başkanımızı bu onurlu yolunda kesinlikle yalnız bırakmayacağız. Bizler de varız, bu sahada bu sokakta, bu alanda bizler de olacağız. Bu birlikteliğe sahip çıkın. Bu genç yoldaşınıza, yeni kuracağınız yönetime sahip çıkın. Bu birlikteliği hep birlikte büyütelim' demesinin ardından salonda alkışla kıyamet koptu.

'İnanın yeni bir sayfa ve yeni bir dönem başlatacağız'

'Yola çıktığımız ilk günden beri bu kokuşmuş ve yolsuzluğa bulaşmış düzenin, 22 yıllık esaretin sonunu getireceğiz. Sizlere bu çalışmaların sözünü veriyorum.

Değerli dostlarım, seçildiğim taktirde bu iki yıllık süreç içerisinde ne meclis üyeliğine, ne belediye başkanlığına ne de milletvekilliğine aday olmayacağım. Partimin arkasında duracağım.

Bu meşaleyi tüm Çiğli'nin mahallelerine taşıyacağız. İnanın yeni bir sayfa ve yeni bir dönem başlatacağız.

Yoldaşlarım, öncelikle 12 bin civarındaki çiğli parti üyelerimize gideceğiz. Aile bağlarımızı güçlendireceğiz. Büyüklerimize, partimizde emek vermişler ziyaret edeceğiz. Yeni bir örgüt anlayışıyla çalışacağız. Parti içi eğitimini tamamlamış, sokak sokak mahalle mahalle dolaşıp bu kokuşmuş düzeni anlatacağız.

Bunu yaparken öncelikle kendi öz eleştirimizi vereceğiz. Ne hata yaptığımızı, yanlışlarımızı, eksiklerimizi masaya yatıracağız ve geride bırakacağız. Yeni bir tol haritasıyla yola çıkacağız.

Biz bu yola alnımızın ak sütü gibi ak çıktık. Tüm renkleri kardeşliğini selamlıyorum.'

Seçim başladı

Delegeler konuşmaların bitiminin ardından seçime başladı. İşte o liste:

HABER MERKEZİ

Özel Haber

Bakmadan Geçme