İlkin Aydın’dan TRT Spor muhabirine ”Nasıl bir soru bu?”

FIVB Milletler Ligi final maçında Çin’i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvada şampiyon olarak...

TAKİP ET

FIVB Milletler Ligi final maçında Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvada şampiyon olarak altın madalyaya kadar uzandı. Şampiyonluk tan sonra TRT Spor'un sorularına cevap veren ünlü sporcu İlkin Aydın'un şampiyonluk sorusuna verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü.

TRT muhabirinin 'Şampiyonluğu ilk olarak kime armağan etmek istiyorsunuz?' sorusuna 'Nasıl bir soru bu? Biz Türk kadınını çok iyi temsil ettiğimizi zaten söylüyoruz. Bu da bizim onlara armağanımız olsun.' cevabını verdi.

ATATÜRK'LÜ MESAJ

Eda Erdem: Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti, Cumhuriyetimizin 100. yılında bu şampiyonluk; zorluklar karşısında dimdik duran, güçlü ve azimli Türk kadınlarına armağan olsun.

'EY KAHRAMAN TÜRK KADINI!'

Ebrar Karakurt: Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın

Zehra Güneş, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde hayatını kaybeden R.K. Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal'a bir mesaj gönderdi. Bu şampiyonluğu Ceren Topal'a hediye ettiğini söyleyen Zehra Güneş'in paylaşımı herkesi duygulandırdı

O ŞARKIYLA VİDEO ÇEKİLDİ

Öte yandan Milli Takım'ın şampiyonluk sonrası Eypio'nun şarkısıyla çekttiği video sosyal medyada gündem oldu.https://yenikiraz.com/wp-content/uploads/2023/07/odatv_video_103__da32316f99ee4d.mp4

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme