İşte erkekleri etkileyen çekici kadınların özellikleri…

Kadın erkek ilişkilerini anlayabilmek kolay değildir. Çünkü kadınların da erkeklerin de ilişkilerde beklentileri birbirinden farklıdır. Ancak...

Kadın erkek ilişkilerini anlayabilmek kolay değildir. Çünkü kadınların da erkeklerin de ilişkilerde beklentileri birbirinden farklıdır. Ancak erkekler de kadınlar gibi bir ilişkiye başlamadan önce sadece dış görünüşe önem vermiyor. Onlar için olmazsa olmaz olan bazı davranışlar var. Çünkü bu davranışlar ve özellikler kadınları olduğundan daha çekici gösteriyor.

SAMİMİYET

Erkekler doğal ve samimi olan kadınları her zaman bir adım önde tutar. Hoşlandığınız bir erkekle buluştuğunuzda her zaman en doğal halinizle onun yanında olun. Samimi ve içten davranın. Göz teması kurmaktan kaçınmayın. Fikirlerinizi asla saklamayın.

Böyle olduğunuzda daha cesur olarak algılanırsınız. Cesur kadınlar da utangaç kadınlara göre her zaman çekici görünür. Kendiniz gibi olmanız sizi her zaman ön planda tutar. Çekici olmak istiyorsanız doğallığı elden bırakmayın.

ÖZGÜVEN SAHİBİ OLMAK

Kendine güvenen kadınlar genellikle erkekler tarafından çok ilgi çekici bulunur. Özgüveni yüksek olan kadınlar bulunduğu ortamda tüm dikkatleri hemen üzerine toplar. Kendinizden emin olarak durduğunuz zaman farkında olmadan çekici olmayı başarırsınız.

Ne yaptığını ve ne istediğini bilen kadınlar tüm erkeklerin ilgisini çeker. Ayrıca bu davranışlar erkeklerin onlara hayran olmasını sağlar.

GÜLÜMSEMEK

Doğal bir gülümseme kadar karşı tarafı etkileyen başka hiçbir şey yoktur. Gülümse bir kadının tüm samimiyetini ve doğallığını ortaya çıkarır. Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin çoğu makyajlı kadınlardan çok gülümsemesi güzel olan kadınları çekici buluyor.

Gülümsemek sizi hem pozitif hem de eğlenceli göstereceği için karşı taraf size asla karşı koyamaz. Bu sebeple samimi bir gülümsemeyi asla es geçmeyin.

KISKANÇ OLMAMAK

Erkekler birlikte oldukları kadınlardan kendilerini anlamalarını bekler. Onları tamamladığınızda sizden vazgeçemezler. Bu sebeple her zaman onlarla konuşmanız ve iyi iletişim kurmanız gerekir. Ayrıca kıskanç davranışları da bir kenara bırakarak hareket etmelisiniz.

Erkekler aşırı kıskanç kadınları güvensiz buluyor. Kendilerine karşı güven eksikliği hissettiklerinde o ilişkiden hemen uzaklaşıyorlar. Kıskanç kadınlardan hemen kaçıyorlar. Bu sebeple eğer kıskanç biriyseniz bunu çok fazla tavır göstermeden belli etmeniz gerekir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme