İzmir’de ağaçlar katledildi iddiası

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’in sorunlarını tartışmaya açık hale getirilmesinin yolunu açarak, İBB...

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir'in sorunlarını tartışmaya açık hale getirilmesinin yolunu açarak, İBB Başkanı Soyer'e her alanda meydan okudu. Arıtma tesisleri ve Körfez kirliliğine de dikkat çeken Saygılı, 'İzmir'in tüm sorunlarını her platformda tartışmaya varım. Arıtma tesisleri dhil, körfez kirliliği ve kokudan kent içi ulaşıma; alt yapıdan yarım bıraktıkları yatırımlara ve Kemeraltı'na kadar her sorunu hem de. Ama yerinde… Sokakta… Körfezi körfezde, buraya akan derelerin kenarlarında; trafiği trafikte, yatırımları kağnı hızıyla bile ilerlemeyen inşaat alanlarında konuşalım… Ama önce; askıda bıraktıkları pek çok merak edileni; özellikle de Örnekköy konut projesinde, vatandaşın canı hiçe sayılarak, malzemeden çalma skandalına açıklık getirselerdi.

İzmir, geçiştirilmeyecek kadar zek küpü, sorunları sosyal medyada iki satıra sıkıştırılmayacak kadar büyüktür! Kendilerini, Örnekköy vakası gibi, üstüne yattıkları açıklamaları yapmaya; sonra da her başlığı yerinde konuşmaya davet ediyorum. Sokakta buluşalım…' dedi.

Katledilen ağaçlara AK Parti'den tepki

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Bornova'da 50 yıllık ağaçların kesildiğine dair görüntüleri paylaştı. Ağaçların İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından katledildiğini söyleyen Hızal, şunları yazdı:

'İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Bornova Erzene Mahallesindeki alanda 50 yıllık ağaçlar kesildi ve katledildi! Yaşadığım şehir adına çok üzgünüm. İzmir nefes alanlarını kaybetti. Bu katliamın sorumlusu sözde çevreci Tunç Soyer'dir!'

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme