Kahve falında aslan görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında aslan görmek, fal sahibinin hedeflerine ulaşmak için vermiş olduğu emeklerinin karşılığını alarak çok başarılı...

Kahve falında aslan görmek, fal sahibinin hedeflerine ulaşmak için vermiş olduğu emeklerinin karşılığını alarak çok başarılı olacağı ve hayallerine ulaşarak çok mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA ASLAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kalbinizi siz farkına daha varamadan birisine kaptırmış olduğunuzu işaret etmektedir. Bu kişinin ne zaman hayatınıza girdiğini ya da ne ara bu kadar gönlünüzü aldığını anlamasanız bile size o kadar iyi gelmesi ve bunun yanı sıra her an yüzünüzün gülmesine de neden olması sizler açısından büyük bir artı kazanıyor olduğunu da ifade etmektedir. Sadece arkadaş çevrenizden de değil bu iş hayatından da çok değer verdiğiniz bir kişi ile uzun süredir içinizde olan duygulara artık dur diyemiyor olduğunuzu da göstermektedir. Onun bir lafı ile gözünüzden akan yaşlardan da onun hayatınızdaki değerinin ne kadar büyük olduğunu anlamak da oldukça mümkündür. Sizler için belki de imkansız olan aşkları da ifade edebilir. Öyle birine kendinizi kaptırıyor olabilirsiniz ki belki daha önce hiç görmediğiniz, huyuna ve sesine kendinizi kaptırmış olduğunuz bu kişi sizler için hayalden de ötede yer alan birisi olabilir. İşlerin her an sizden önce gelmesini asla kabul edemeyecek oluşunuz da aranızdaki en büyük engellerden biri olmasından dolayı bu aslana karşı artık kendiniz için bir dur demelisiniz.

Şöyle ki eğer bir yerde çalışansanız size sürpriz bir terfi ile var olan standartlarınız artırılacaktır ve saygınlığınız artacaktır. Yani gerek maddi gerek manevi doruk noktaları hayatınızda yaşayacağınızın işaretini veriyor olacaktır. Eğer işverenseniz de iş sahalarınızı ve kapasitelerinizi arttırıp bir yandan kendi maddi durumlarınıza eklemeler yapmanız, bozuksa düzeltmeler yaşayacağınız ve bununla birlikte de pek çok istihdam olanakları sunup rakiplerinize de hatırı sayılır farklar atacağınız durumlar olarak yorumlanmaktadır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme