Kahve falında bebek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında bebek görmek, fal sahibinin yakında hamile kalarak hayırlı bir evlada sahip olacağı evine bolluk,...

Kahve falında bebek görmek, fal sahibinin yakında hamile kalarak hayırlı bir evlada sahip olacağı; evine bolluk, bereket, huzur, mutluluk geleceği anlamına gelir.

FALDA BEBEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Evlilik hayatınızdaki bir takım sorunlar yaşadığınıza fakat bu sorunların artık son bulacağına delalet eder. Sorunların son bulması ile evliliğinizde huzur ve mutluluk hakim olacaktır. Bundan sonraki süreçte birbirinize karşı daha anlayışlı ve daha dikkatli olacağınız şeklinde yorumlanır. Bekarsanız, kısa zaman içerisinde sevdiğiniz kişiden evlenme teklifi alacağınıza işaret eder. Bu teklif ile düğün arasında çok kısa bir zaman dilimi olacaktır. Partneriniz fazla beklemeden çoluk çocuğa karışmak istiyor. Sizde bu beklentisini karşılayacak evliliğinizden bir iki ay sonra hamilelik sevinci yaşayacaksınız.

Parasal anlamda zorluk çektiğiniz anlamına gelmektedir. Tüm bu zorluklar yaşamınıza yön vermenize de engel olmuş gibi gözüküyor. Yalnız her şeyin elinizde olduğunu unutmamanız ve kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Harcamalarınızı kısıtlayarak ve maddi imkanı iyi bir iş kapısı sizin toparlanmanızı sağlayacaktır. Çevrenizde iyi işler olduğunu ve aranan eleman olduğunuzu kendinize hatırlatın ve yeni bir hayata başlamak için adım atın. Göreceksiniz bu adımınız ile beraber çektiğiniz tüm zorluklar yerini güzel günlere bırakacak.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme