Kahve falında çiçek buketi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında çiçek buketi görmek, fal sahibinin çok arzuladığı hayırlı bir haberi alacağı ve mutluluktan havalara...

Kahve falında çiçek buketi görmek, fal sahibinin çok arzuladığı hayırlı bir haberi alacağı ve mutluluktan havalara uçacağı anlamına gelir.

FALDA ÇİÇEK BUKETİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yakın bir zamanda evlenerek dünya evine giren kişilerin cicim aylarını çabuk tüketip normal evlilik seyrine kapılarak, ileri günler için tehlike çanlarının çalacağını ifade eden uyarı niteliği taşımaktadır. Bu kadar kısmetli ve hayırlı bir dönemde yaşanan bu tarz olaylara dur diyerek aslında içinizdeki aşkı ve sevgiyi dışarı vurmanız gerektiğini, nasıl olsa evlendik demekten vazgeçip hayatın garantisinin olmadığını hatırlatmaktadır.

Uzak bir akrabanızdan ailenize gelecek olan miras bir anda evin içini şenlendirecek ve hayal kurmanıza neden olacak. Fakat bu miktar hayallerinizi gerçekleştirecek kadar olmayacak. Dikkatli hareket eder parayı biranda çarçur etmezseniz, paranızı katlayarak hatırı sayılır bir gelir elde etmenize vesile olacaktır. Bu nedenle dikkatli ve akıllı davranmak gelecek hayallerinizi gerçekleştirmek için büyük bir imkan sağlayacağının göstergesidir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme