Kahve falında çilek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında çilek görmek, fal sahibinin aklında olan karamsar düşünceleri bir kenara bırakarak sabırla hareket ettiği...

Kahve falında çilek görmek, fal sahibinin aklında olan karamsar düşünceleri bir kenara bırakarak sabırla hareket ettiği takdirde çok yakında büyük bir kısmetin kendisine geleceği anlamına gelir.

FALDA ÇİLEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hayatınızda biri yoksa, yakın zaman içerisinde etrafınızdaki birinin size olan ilgisini fark edeceğinizi anlamını taşır. Yakın çevrenizde sizden hoşlanan biri var demektir. Etrafınızdaki bu kişi size kalbini açmak için doğru zamanı beklemektedir. Yakın zamanda cesaretini toplayarak karşınıza çıkacak ve niyetinin ciddi olduğunu size ispatlayacaktır. Bu kişi ile ilgili alacağınız karar bakımından hüsrana uğramayacağınızı gösteren bu figür gelecek  günlerde karşınıza çıkabilecek her sorunun üstesinden beraber kolayca geleceğinizi gösterir. Hayatınıza alacağınız bu kişi ile  ilişkinize heyecan katacak ve çok mutlu günler geçireceksiniz. Ayrıca yakın zaman içinde alacağınız bir evlilik teklifi de sizi oldukça mutlu edecek.

Kahve falı yorumcularına göre azimli, kararlı ve çalışkan karakteriniz sayesinde yapacağınız her işte oldukça başarılı olacağınız bir dönem sizi beklemektir. Maddi hayatınızda meydana gelecek ola değişikliklere de yorumlanan bu figür, alacağınız mantıklı kararlar sonucunda maddi durumunuzu toparlayıp, çok daha iyi kazançlar elde edeceğinize işaret eder. Özellikle maddi açıdan risk almayı sevmeyen  karakter yapınız bakımından hüsrana uğramayacağınızı gösterir. Geçmişte yaşadığınız tüm maddi sıkıntıların üstesinden geleceksiniz. Duygusal hayatınızda yaşadığınız ya da yaşayacağınız  mutlu gelişmeler iş hayatınızdaki veriminizin de yükselmesini sağlayacaktır. Maddi bakımdan aldığınız kararlar etrafınızdaki insanların hoşuna gitmeyebilir. Fakat sizi yolunuzdan döndürmemelidir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme