Kahve falında eşek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında eşek görmek, fal sahibinin kısmetinin açılması ile birlikte yaşadığı hayal kırıklıklarının son bulacağı ve...

Kahve falında eşek görmek, fal sahibinin kısmetinin açılması ile birlikte yaşadığı hayal kırıklıklarının son bulacağı ve hayatına çeki düzen vererek mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA EŞEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kısmetinizin açılacağına, yeni biri ile tanışarak aşık olacağınıza işaret eder. Hiç aşkı tatmamış olmaktan, bir aşk arayışı içerisine de girmemişsiniz. Fakat aşk gelip artık kapınızı çalacak, siz de mecbur kalbinizi açmak zorunda kalacaksınız. Çünkü karşınızdaki kişi sizi tanıştığınız ilk andan itibaren göklere çıkaracaktır. Aşkı iliklerinize kadar hissedecek, bu duygunun hiç bitmemesi için dua edeceksiniz. Mutlu ve saadet dolu bir birlikteliğe başlayacak, çok mutlu olacaksınız. Sevgi ve aşk anlamına gelmektedir. Eşinizi çok sevdiğiniz ve onun sevgisinden emin olduğunuz anlamındadır. Aşkınızın yeniden alevleneceğine işaret eder. Yakın zamanda nikah tazeleyerek, çocuk yapma kararı alacağınız anlamına gelmektedir.

Bir takım borçlarınız yüzünden prestij kaybı yaşamışsınız. Çok üzülmüş ve bir takım insanlara boyun eğmek zorunda kalmışsınız. Fakat artık devir sizin devriniz olacak. Kaybettiğiniz ne var ise, size kalacak bir miras yoluyla geri alacağınıza, çevrenize karşı kaybettiğiniz güveni tekrar kazanacağınız şeklinde yorumlanır. Gelen bu miras sayesinde, hayatınızı komple değiştirerek, zengin bir hayat süreceksiniz. Yaptığınız başı boş harcamalarınızın bedelini ağır ödediğiniz dönemin geride kalacağı anlamına gelmektedir. Size destek olacak arkadaşlarınız sayesinde bu durumdan kurtulacaksınız. Yeni bir işe başlayacak ve yeni gelir kapısı elde edeceksiniz. Hayatın sorumlulukları ile yüzleşerek, daha dingin, daha durgun ve daha huzurlu bir hayat süreceksiniz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme