Kahve falında kapı görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kapı görmek, fal sahibinin karşısına birden fazla fırsatın çıkacağı ve bunu iyi değerlendirmesi gerektiği...

Kahve falında kapı görmek, fal sahibinin karşısına birden fazla fırsatın çıkacağı ve bunu iyi değerlendirmesi gerektiği anlamına gelir.

FALDA KAPI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Aşk hayatınızda bir takım sorunların artık yoluna gireceği anlamına gelmektedir. Fazla kıskançsınız bu kıskançlıklarınız sevgiliniz ile aranızda sorunlar olmasına neden oluyor. Ondan fazla beklentiniz var, bu da ilişkide sizi ve onu mutsuz ediyor. Kendinizde yapacağınız değişikler, bu sorunların artık biteceğine işaret eder. Artık karar alacak, gereksiz yere kıskançlıklar yapmayacaksınız. Çünkü sizde biliyorsunuz ki sevgilinizin gözü sizden başka kimseyi görmüyor. Ona karşı daha güvenli yaklaşacak daha huzurlu bir döneme gireceksiniz. Evliliğiniz boyunca tek hayaliniz bir çocuk sahibi olmak. Bu sembol gösteriyor ki artık bir çocuk sahibi olacaksınız. Eşinizle birlikte uzun süre tedaviler görmüşsünüz. Artık bu tedavilerin meyvesini yiyeceksiniz. Kısa zaman içinde çocuk müjdesi alacak, hanede güneş doğacaktır. Artık kendinizi suçlamayı bırakarak, hamileliğinize yoğunlaşacaksınız. Eşinizle beraber çok mutlu ve bereketli bir döneme gireceksiniz.

Aile büyüklerinden birisini uzun seneler önce kaybetmişsiniz. Aslında hiç bir beklentinizde olmamış geride bıraktıklarından. Onun ölümü sizde şok etkisi yarattığı için, parayı mirası hiç gündeme dahi getirmemişsiniz. Bu aralar sıkıntılı dönemden geçiyor olabilirsiniz ama bu durum geçecek. Çünkü o aile büyüğünüzden size yüklü miktarda miras kalmış. Bu miras üzerinden yıllar geçmesine rağmen neden elinize gelmemiş merak konusu olsa da, bu miras sayesinde feraha kavuşacaksınız. Her gün ettiğiniz duaların üzerine dua katarak, ona şükredeceksiniz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme