Kahve falında kaplumbağa görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kaplumbağa görmek, fal sahibinin yakalayacağı büyük bir başarı ile birlikte güç sahibi olacağı anlamına...

Kahve falında kaplumbağa görmek, fal sahibinin yakalayacağı büyük bir başarı ile birlikte güç sahibi olacağı anlamına gelir.

FALDA KAPLUMBAĞA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kısmetleri olan bir kimse için uyarı anlamına gelir. Seçimini yaparken ahlaklı olana yüzünü dönmesi, hayat boyu mutlu olmak istiyorsa güzel huylu olan kısmete yönelmesi, yanlış seçim yapmak üzere ise yolundan dönmesi gerektiğine işaret eder. Aralarına küslük girmiş aşıkların barışacaklarına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sevgilerin daim olacağına delalet eder. Evlilere huzur müjdesi olarak tabir olur. Eşi tarafından sevildiğini, kendisine sadık olduğunu, ondan şüphe etmemesi ve güvenmesi gerektiğini gösterir. Evliliğinin kıymetini bilmesi anlamına gelir.

Borçlarından bunalmış, yük altında kalıp ezilmiş ise yakın zamanda karşısına çıkacak olan bir fırsatla bu yükünden kurtulacağını, feraha erip rahat nefes alacağını gösterir.Karşısına çıkacak hayırlı ve dürüst bir kimseden göreceği destek olarak tabir olur. Bu kimseden maddi destek görebilir, ortak işler yapabilir, bol kazançlı bir iş müjdesi alabilir anlamına gelir.Ticaretle uğraşan yüksek karlar edecek, malı bereketlenecek olarak yorumlanır. Almak istediği bir ev, araba, eşya varsa hayırlısı ile alacağına, mülk sahibi olmaya delalet eder. Beklenmeyen büyük rızık olarak tabir edilir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme