Kahve falında kelebek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kelebek görmek, fal sahibinin kalbinin pır pır atacağı ahlaklı, varlıklı, yakışıklı biri ile tanışacağı...

Kahve falında kelebek görmek, fal sahibinin kalbinin pır pır atacağı ahlaklı, varlıklı, yakışıklı biri ile tanışacağı ve ondan çok etkileneceği anlamına gelir.

FALDA KELEBEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kısa sürecek bile olsa gelecek olan bir mutluluğun habercisidir. Alacağınız iyi haber ya da karşılaşacağınız güzel olay karşısında çok fazlasıyla sevineceğiniz anlamına gelmektedir. Yakın zamanda gelecek kısmetin de habercisi olan kelebek, mutluluk sarhoşu olursanız zararlı çıkacağınız anlamını da taşımaktadır. Aynı zamanda aşk hayatınızda kalbinizi kıpır kıpır edecek birisi olacağına yorumlanmaktadır. Ayrıca mutlu bir evliliğin de habercisidir. Bu dönemde özellikle karşı cinsten olan birisi sizi etkilemeyi başaracaktır. Sizde ona karşı farklı hisler besleyeceksiniz fakat duygularınızdan yeterince emin olmadan adım atmanız büyük bir hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir.

Kahve falı yorumcularına göre kişinin kısa süreli bile olsa büyük bir mutluluk yaşayacağını gösterir. Maddi olarak da rahatlayacağına işaret eder. Bu durum özellikle maddi olarak sıkıntılı bir dönemden sonra yaşanabilir. Fal sahibinin bu geçirilmiş olan sıkıntılı dönemde sabretmiş olması güzel günlerin gelmesinde rol oynamıştır. Bolluk ve bereket içinde yaşanacak bir döneme işaret eder. Maddi olarak rahat geçirilecek olan bu dönemde, yaşanmış tüm sıkıntılar unutulacaktır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme