Kahve falında kupa görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kupa görmek, fal sahibinin emeklerinin karşılığını alacağı bir dönem yaşayacağı anlamına gelir. FALDA KUPA...

Kahve falında kupa görmek, fal sahibinin emeklerinin karşılığını alacağı bir dönem yaşayacağı anlamına gelir.

FALDA KUPA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yeni bir aşka yelken açacağınız ve bu aşkın uzun soluklu olacağı anlamına gelmektedir. Hayatınıza yeni bir kişi girecek ve bu kişi uzun zamandır beklediğiniz kişi olacak. Duygularınızın karşılıklı olduğu, birbirinizi anladığınız ve sevdiğiniz bir ilişki yaşayacak, çok mutlu ve aşık olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Çok geçmişte kalan birinin yeniden hayatınıza gireceği anlamına gelir. Aslında ondan ayrılma nedeniniz yokken birden onu terk etmiş şehir değiştirmişsiniz. Değiştirdiğiniz şehirde yeni bir kişi ile tanışarak, o sorunlu dönemde evlenmişsiniz. Ne yazık ki evliliğiniz kısa sürmüş ve ayrılmışsınız.

Ayaklarını yerden kesecek sürpriz gelişmelere tabir olur. Hayatına ay gibi doğacak bir haberle çok severek yapacağı işine kavuşacağını gösterir. Bazen kalabalıklar içinde çalışırken herkesin kendisini tanıyacağı başka bir iş konumuna geçeceğine delalet eder. Şana kavuşacak olarak tabir edilir. Yaşayacağı sürpriz azimli çalışmalarının getirisi olabileceği gibi dışarıdan bir kimseden gelecek olan destekle de olabilir anlamına gelir. Bu destekle sıkıntı dolu günler sona erecek ve rahatlayacaksınız.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme