Kahve falında melek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında melek görmek, fal sahibinin umudunu kaybetmemesi gerektiği ve karşılaştığı engellerin yakın zamanda ortadan kalkarak...

Kahve falında melek görmek, fal sahibinin umudunu kaybetmemesi gerektiği ve karşılaştığı engellerin yakın zamanda ortadan kalkarak rahatlayacağı anlamına gelir.

FALDA MELEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hızlı bir talibe yorumlanır. Karşısına çıkacak olan kişi ikna kabiliyeti yüksek ve inatçı bir aşık olabilir anlamına gelir. Dengeli ve kudretli bir insan olacağına delalet eder. Lider ruhu ile dediğim dedik bir yapısı olabilir olarak tabir olur. Ama sonun hayırlı olacağına işaret eder çünkü gelenekçi yapısı ile sarıp sarmalayacaktır anlamına gelir. Yuvasına bağlı olacak nasiple geçireceği huzurlu ve sakin bir ömre yorumlanır.

Elindekinin kıymetini bilmeyen, kaybettikten sonra anlayan bir kimsenin varlığına işaret eder. Bu kişi kendisi olabileceği gibi eski sevgilisi veya eşi de olabilir anlamına gelir. Çektiği hasretle hatalarını anlayacak ve geri dönmek isteyecek olarak tabir olur. Yeni bir ilişkiye başlamış olsa da alışkanlıklarını arayan, kendini yarım kalmış hisseden birisinin varlığına delalet eder. Sırf alışkanlıklarını aradığı için dönmek isteyen eski sevgiliyi kabul etmemesi gerektiğini gösterir.

Kahve falı yorumcularına göre konum olarak kudretli noktalara çıkmaya işaret eder. Para kazanmakla kalmayıp ismi bilinen büyük bir iş adamı olacağına delalet eder. İstihdam sağlayacak, çalışanları olacak, hanelerin geçimine yetecek olarak tabir olur. Eski günlerini hiç unutmayacağını, fakir fukara babası olacağını, hayır duaları alacağını gösterir. Özünü yitirmeden gelen başarıları daim olacak, uzun ömürlü olacak anlamına gelir. Çocuklarına ve torunlarına yüklü miraslar bırakacak olduğuna delalet eder.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme