Kahve falında saç görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında saç görmek, fal sahibinin önünde hayırlı bir yol olduğu ve maddi konularda yaşadığı endişelerin...

Kahve falında saç görmek, fal sahibinin önünde hayırlı bir yol olduğu ve maddi konularda yaşadığı endişelerin ortadan kalkmasıyla ilişkisindeki huzursuzlukların son bulacağı anlamına gelir.

FALDA SAÇ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

İlişkiniz süresince çok güzel zamanlar geçirdiğiniz ve anlaştığınıza işarettir. Uzun soluklu olan bu ilişkinin evlilik ile sonuçlanması da mümkün görünüyor. Aynı zamanda evlilik teklifi almaya da delalettir. Romantik bir teklif ile evlilik kararı alabilir ve mutluluğa adım atabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz eski sevgilinizden yeniden haber alabilir tekrar birlikte olmayı da deneyebilirsiniz. Bu husus üzerinde dikkatli düşünerek karar vermeniz gerektiğini salık verir. Aşk hayatında hiç beklemediğiniz sürprizlerin sizi beklediğine ve bu aralar çok şaşıracağınıza yorumlanır.

Kahve falı yorumcularına göre şanslı ve bereketli bir dönemin müjdecisidir. İş yerinde ve eğitim hayatınızdaki başarıların size artık maddi olarak geri döneceğini gösterir. İşte başarılı olmanız sonucunda yükselme, maaş artışı vs. güzel gelişmeler yaşamanız mümkündür. Kendi işinizde çalışıyorsanız yeni anlaşmalar yaparak yüklü miktarlarda para kazanabilirsiniz. Bir dönem para sıkıntısı çekseniz de artık parasızlık gibi sorunlarınız olmadığına delalettir. Yeni iş kurmak istiyorsanız bir akrabanızın desteği ile bu işi kuracağınızı gösterir. Çok çalışarak işinizi yoluna koyduğunuz ve kazancınızı arttırdığınıza delalet eder.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme