Kahve falında şemsiye görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında şemsiye görmek, fal sahibinin hayattan beklentileri ile ilgili ümitsizliğe kapılmaması ve sabırla mücadelesine devam...

Kahve falında şemsiye görmek, fal sahibinin hayattan beklentileri ile ilgili ümitsizliğe kapılmaması ve sabırla mücadelesine devam etmesi gerektiği anlamına gelir.

FALDA ŞEMSİYE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Aşk hayatınız bu ara epey durgun. Aradığınız aşkı bulamamaktan yakınıyorsunuz, aman endişelenmeyin. Aradığınız kişi artık çok yakınınızda. Kısa süre içerisinde yeni biri ile tanışarak, güzel bir birlikteliğe başlayacaksınız. Bu kişi sizi sahiplenecek, korumacı tavrı ile sizin gönlünüzü fethedecektir. Uzun soluklu, aşk dolu bir birliktelik yaşayacak ve çok mutlu olacaksınız. Eşiniz uzun zamandır size bir sürpriz yapmak için hazırlanıyor. Siz bunu farklı algılıyor biraz da üzülüyor olsanız da sonunda çok mutlu olacaksınız. Neleri sevip nelerden hoşlandığınızı o kadar iyi biliyor ki sürpriz için her detayı ayrı ayrı düşünüyor. Kısa zaman sonra size harika bir gün yaşatacak, kendinizi dünyanın en mutlu kadını hissedeceksiniz.

Maddi anlamda zor bir dönemden geçtiğinize fakat yakınınızdan birinin size yardım eli uzatarak, maddi destek sağlayarak yükselişe geçeceğiniz anlamına gelmektedir. Bu kişi size hem iş kapısı açacak hem de borçlarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Bereketli bir döneme gireceğiniz anlamına gelmektedir. Kısa zaman önce yeni bir iş kurduğunuz için fazla harcamalar yapmak zorunda kalmışsınız. Verdiğiniz emeğin meyvesini yeme vakti gelmiş. Para kazanmaya başlayarak, ideallerinize ulaşacak zengin olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme