Kahve falında uçurtma görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında uçurtma görmek, fal sahibinin alacağı haber ile birlikte çok mutlu olacağı ve hayırlı gelişmeler...

Kahve falında uçurtma görmek, fal sahibinin alacağı haber ile birlikte çok mutlu olacağı ve hayırlı gelişmeler yaşayacağı anlamına gelir.

FALDA UÇURTMA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Aşk hayatınızda beklenmedik bir şekilde güzel gelişme ve haberlerin geleceğinin göstergesidir. Yıllar önce karşılık bulamadığınız ya da severek ayrıldığınız bir kişiden beklenmedik bir zamanda ve şekilde haber alacağınızı simgeler. Bu kişi sizin hayatınızda çok önemli bir yer kaplayan, geçmişten beri unutamadığınız, hayatınızda mihenk taşına sahip olan bir kişidir. Yıllar sonra karşınıza çıkacak bu kişi ve onun önden gelecek olan haberi sayesinde; hayatınızda birden köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falı yorumcularına göre maddi anlamda beklenmedik sürprizlerle karşılaşacağınızın habercisidir. Geçmişten gelen bir fatura, eşya ya da banka borcu birden karşınıza çıkabilir. Sürpriz gibi bir anda ortaya çıkan bu olumsuz maddi haber sonrasında kendinizi zayıf ve mutsuz hissedebilirsiniz. Ancak bu borç ödenmeyecek bir miktarda borç değil bu yüzden içinizi ferah tutun. Ufak bir zamanda sizi mutsuz edebilir ama çevrenizde kazandığınız güzel insanlarla birlikte durumu anında kontrol altına alabilir ve durumu çözebilirsiniz. Çok sevdiğiniz ve çok güvendiğiniz bir akraba ya da dostunuzla bu durumu paylaştıktan sonra alacağınız bir miktar borç sayesinde durumu çözüp rahat günlere kavuşacaksınız.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme