Kanserde erken teşhise dikkat çektiler

Ödemiş devlet hastanesinde gerçekleşen  etkinlik kapsamında 1-7   Nisan Kanser haftası nedeniyle Ödemiş devlet hastanesi C  blok...

TAKİP ET

Ödemiş devlet hastanesinde gerçekleşen  etkinlik kapsamında 1-7   Nisan Kanser haftası nedeniyle Ödemiş devlet hastanesi C  blok taki binanın zemin katında bir stand kurularak  vatandaşlara  kanserle ilgili olarak broşürler  dağıtıtıldı.

 Konuyla ilgili olarak  açıklama yapan Ödemiş devlet hastanesinin uzman operatör doktorlarından  İsmet Emeklioğlu ise ' Nisan ayının ilk haftası kanser haftası olması nedeniyle kanserle ilgili bilgilendirmelerin bulunduğu bir stand oluşturuldu.

  Buradaki amaç ise   Kanser in tanısıyla ilgili  vatandaşlarımıza ve  halkımıza  çeşitli bilgiler vermekti. Sağlık Bakanlığının da kanserle Mücadele konusunda   ciddi anlamda  çalışmaları  vardır.  Rahim ağzı kanseri ile ilgili erken  tanı koyma   çalışmaların yanı sıra ayrıca Kolon kanseri  konusunda erken tanı koyma konusunda belirtileri ve  kanser in çeşitleriyle ilgili olarak Ödemiş devlet hastanesinde  güzel bir  stand oluşturarak vatandaşlarımızın bu yönde dikkatini çekmek amacıyla  böyle bir hafta da haftanın önemine dikkat çekmek amacıyla oluşturulan bu stand da ise  vatandaşlarımız ve halkımızı  Kanser in çeşitli değişik konularında bilgilendiren broşürleri dağıtarak bilgilendirdik.' Dedi.

Bakmadan Geçme