Kiraz Otobüsçüler Kooperatifi'nden Şoförlere Lokma Hayrı

Kiraz Otobüsçüler Kooperatifi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi şoförler için bir lokma hayrı düzenledi. Etkinlik, kazasız ve sorunsuz bir yıl temenni etmek amacıyla gerçekleştirildi.


Lokma hayrına Kiraz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Demirel, Meclis Üyeleri Özge Özkarakaş Eseroğlu ve Semra Balcı da katılarak destek verdiler. Etkinlik, hem şoförler hem de topluluk için anlamlı bir geleneksel paylaşım anı oldu.
Kiraz Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Kemal Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Aziz Milletimizin geleceğini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2024/2025 eğitim-öğretim yılının milletimiz ve devletimiz için hayırlı olmasını, evlatlarımıza başarı ve mutluluklar getirmesini temenni ediyor, siz sevgili meslektaşlarıma kazasız belasız bir sezon geçirmenizi diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Başkan Aydın'ın temennileri, şoförlerin güvenli bir şekilde görev yapmalarına yönelik destek ve iyi dilekleri içerdi. Etkinlik, kirazlıların eğitim yılına dair olumlu beklentilerini ve toplumsal dayanışma ruhunu yansıttı.

Bakmadan Geçme