Kiraz'a teşekkür ettiler

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Alpay Özalan ile Cansel Özalan, Ödemiş'e gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinin ardından...

TAKİP ET

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Alpay Özalan ile Cansel Özalan, Ödemiş'e gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinin ardından Kiraz'a gittiler. Özalan çifti, burada Kaymakam Emin Kaymak ve Belediye Başkanı Saliha Özçınar tarafından büyük ilgiyle karşılandılar. Milletvekili Özalan, bu sıcak karşılamadan dolayı Kaymakam Kaymak, Belediye Başkanı Özçınar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları ile partililere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özalan çifti, daha sonra kendileri için Kiraz Hisar Tepesi Tesisleri'nde verilen yemeğe katıldı. Yemeğe Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Belediye Başkanı Saliha Özçınar, İlçe Jandarma Komutanı Nazmi Dinçer, Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Başkan Yardımcısı Tevfik Kiraz, Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Avcı, Başkan Yardımcısı Tuncay Durak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şerif Emre Akın, Müdür Yardımcısı Gencay Bulut, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Duran, Kiraz Karaman Kooperatif Başkanı Ahmet Şimşek, Karaburç Kooperatif Başkanı Hüseyin Atçı katıldılar.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme