Kiraz’da arazözle su dağıtıldı

Kiraz’ın su sıkıntısı yaşayan kırsal mahallerine Kiraz Belediyesi tarafından arazözlerle su dağıtım gerçekleştirildi. Kiraz Belediye Başkanı...

TAKİP ET

Kiraz'ın su sıkıntısı yaşayan kırsal mahallerine Kiraz Belediyesi tarafından arazözlerle su dağıtım gerçekleştirildi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 'Kaleköy, Karaburç, Çayağzı, Karabağ, Saçlı ve Veliler mahallelerimiz başta olmak üzere şu an Kiraz'ımızın birçok mahallesinde ve sokaklarında ciddi bir susuzluk var. İşe göre çalışacak insan değil de insana göre çalışacak birimleri bünyesinde bulundurduklarından dolayı ne susuzluğu ne de altyapıyı bitirebildiler ve bitirmek de istemiyorlar çünkü Kiraz'a ceza kesiyorlar. AK Parti'ye oy verdikleri için akıllarınca halka eziyet çektiriyorlar.

Bu zihniyet, bu güzel İzmir'e yakışmıyor. Bu zihniyet, Kiraz'a yakışmıyor. Bu zihniyet, ülkeye yakışmıyor. Su meselesi, her ne kadar Büyükşehir Belediyesi'nin sorunu olsa da biz, elimizden geldiği kadar tüm mahallelerimize yetişmeye çalışıyoruz ve çalışacağız da' ifadelerini kullandı.

Osman Toka

Bakmadan Geçme