Kiraz’da Cici Berber Tasarım Salonu muhteşem açılışla hizmete girdi

Açılışını Kiraz’ın genç kaymakamı Emin Kaymak ile genç belediye başkanı Çemberli Efe Saliha Özçınar’ın yaptığı iş...

TAKİP ET

Açılışını Kiraz'ın genç kaymakamı Emin Kaymak ile genç belediye başkanı Çemberli Efe Saliha Özçınar'ın yaptığı iş yerinin yeni hali, muhteşem bir törenle ve yoğun bir katılımla dualar eşliğinde hizmete girdi

Kiraz'da İstiklal Mahallesi'nde 57 yıllık mazisi olan Cici Tasarım Saç Kesim Berber Salonu, yoğun bir katılımla açıldı. Açılışa Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Belediye Başkanı Saliha Özçınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ak, Vergi Dairesi Müdürü Serdar Atacan, Belediye Meclisi üyeleri Turgut Pınar ve Cemil Savran, Ödemiş Ticaret Odası'nın eski başkanı Kasım Sevim, CHP Meclis Üyesi Zafer Akçaylı, Esnaf Odası Başkanı Halit Özmen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Avcı, eski İl Genel Meclis Üyesi Harun Çay, İlçe Tarım Orman Müdürü Engin Özpınar, Fen İşleri Müdürü Erhan Göktaş,

Kiraz'ın sevilen esnafı Erkan Tekbıçak ile Süleyman Tekbıçak, Kiraz'ın sevilen bayan kuaförü Reyhan Pehlivan, Karaburç Mahalle Muhtarı Ahmet Dana, Kiraz'ın emekli zabıtası İsmet Çakalcı, Takor Çay İşletme Sahibi Hakan Eriş, Kiraz'ın sevilen eczacı teknikeri Kamil Polis ve iş yeri sahibi Murat Sarı ile değerli eşi Boşnak Senem Sarı'nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Emin Kaymak, 'Kiraz'a yakışan, modern Cici Berber Saç Tasarım Salonu, ilçemize hayırlı uğurlu olsun' diyerek işletmenin bol kazanç getirmesini diledi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da Cici Saç Kesim Tasarım Berber Salonu'nun ilçeye hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diledi.

İş yeri sahibi Murat Sarı ile değerli eşi Boşnak Senem Sarı, 'Açılışımıza katılarak onurlandıran Kaymakamımız Emin Kaymak, Belediye Başkanımız Saliha Özçınar, Vergi Dairesi Müdürümüz Serdar Atacan, Esnaf Odası Başkanımız Halit Özmen, Belediye Meclisi üyelerimiz ve katılan herkese teşekkür ederiz' dediler.

Biz de Doğuş Gazetesi olarak Cici Saç Kesim Tasarım Salonu'nun yeni imajının ilçemize hayırlı uğurlu  olmasını diler, bol kazançlar temenni ederiz.

Semih Dursun

Bakmadan Geçme