Kiraz’da rüya gibi söz merasimi

Usta gazeteci Semih Dursun ve Fevziye Hanım’ın kızları Selina Dursun ile Ödemişli iş adamı Nejat ve...

TAKİP ET

Usta gazeteci Semih Dursun ve Fevziye Hanım'ın kızları Selina Dursun ile Ödemişli iş adamı Nejat ve eşi Gül Ekrem'in oğulları Emrah'ın söz yüzükleri, Kiraz Belediyesi Koru Otel Tesisleri Yüzme Havuzu'nda yoğun bir katılımla gerçekleşen tören ile takıldı.

Konu hakkında konuşan duayen basın mensubu Semih Dursun, 'Yüzük merasimine yoğun programı nedeniyle katılamayıp telefonla arayarak mutluluklar dileyen çok değer kaymakamım Emin Kaymak ve çok değerli belediye başkanım Saliha Özçınar'a, Kiraz Belediye Meclisi üyelerimize, Esnaf Odası Başkanımız Halit Özmen'e ve sosyal medyadan mesaj gönderen, telefonla arayan tüm dostlarıma teşekkür ederim.

Söz merasimine katılan dostlarıma, yakınlarıma, Ödemiş ile diğer il ve ilçelerden katılan misafirlerimize, Ayhan Çiçekçilik ve değerli eşi Nurgül Kara'ya, Jadde Organizasyon Serkan Barut'a, değerli kardeşim Foto Masal Hakkı Sab'a, eski zabıta memuru İsmet Çakalcı'ya, havuz sorumlusu  Bülent Tekbıçak'a, değerli kardeşim Abdullah Arslan'a ve emeği geçenler teşekkür ederiz. Bu güzel insanlar Nejat Gül ile ailesine dünür olmaktan gurur duyarım. Allah, çocuklarımızın mutluluğunu daim etsin' şeklinde konuştu.

Biz de Doğuş Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

Semih Dursun

Bakmadan Geçme